De Vastelaovend is voorbij en om de lange tijd tot Pasen te breken organiseert Harmonie St. Cecilia op 14 april 2019  hun 29e Voorjaarsmarkt rondom het plantsoen van de Dr. Duijsenslaan.2

Op de markt tref je in de vele marktkraampjes een gevarieerd aanbod aan.
Je vindt diverse zaken als kleding, lederwaren, keramiek, hobbyartikelen, gereedschappen, wenskaarten, boeken, CD’s, parfums, bloemen, planten. Ook zijn verschillende stands met curiosa aanwezig en ontbreken ook standwerkers niet.

Bij de buffettent wordt de inwendige mens voorzien van een drankje en over het parcours verspreid zijn diverse foodtrucks aanwezig. De bekende DJ Stevie en het jeugdorkest van St. Cecilia zorgen voor stemmige muziek en Jazzballetvereniging FlashDance uit Obbicht verzorgt dansdemonstraties. Speciaal voor jeugdige bezoekers zijn diverse attracties aanwezig zoals draaimolens, springkussens en een bungee trampoline.

Bezoekers kunnen een mooie reischeque winnen. Aan de bijdrage bij het betreden van de markt is een loterij gekoppeld met als hoofdprijs een reischeque van € 450. Deze prijs is mede mogelijk gemaakt door “The Travel Club” (Virginie Lenoir).

Indien je zelf wil deelnemen als standhouder, kun je een inschrijfformulier downloaden via onze website. Speciaal voor de kinderen zijn de Kastanjestraat en Lindenstraat gereserveerd als kindermarktplaats. Hier mogen kinderen tot 12 jaar hun spullen te koop aanbieden (tot een maximumbedrag van € 20,00).

Meer informatie is te vinden op onze website: www.voorjaarsmarkt.cecilia-online.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here