Een slogan die hout snijdt, want sinds de oprichting vijf jaar geleden is Allround Car Service Wessels alsmaar gegroeid. Meer personeel, (veel) meer ruimte dankzij de twee jaar geleden in gebruik genomen hypermoderne werkplaats en natuurlijk de groeiende klantenkring.

Die groei kan eigenlijk maar op één manier verklaard worden: het vakmanschap, de prima service, het persoonlijk contact en de betrokkenheid van de medewerkers, én een betaalbare prijs. Dat zijn heel in ’t kort de hoofdingrediënten van de succesformule van Allround Car Service Wessels. Al vijf jaar lang.

De werkplaats is uitgerust met de modernste gereedschappen en allernieuwste diagnose-apparatuur. Zeer recent –en daar zijn eigenaren Bert en Leida Wessels maar wat trots op- werd het neusje van de zalm op het gebied van testapparatuur aangeschaft. Een investering die gericht is op de toekomst. “Met die apparatuur kan ik alle merken auto’s uitlezen, nu en in de naaste toekomst”, zegt Bert.

Minstens zo trots is hij op de aanwezigheid van het zogeheten Pulse lasapparaat, afkomstig uit de Rehm-fabriek. Met dit apparaat kunnen alle soorten metalen worden gelast: ferro en non-ferro. Wie dus iets gelast moet hebben dat bijvoorbeeld van aluminium is , kan daarvoor terecht bij Allround Car Service Wessels. Voor deze uitbreiding van activiteiten hebben wij een constructiebankwerker in dienst.

Om het eerste lustrum te vieren, ontvangt u bij uw bezoek aan Wessels een kleine attentie.

Allround Car Service Wessels
Het service totaaladres voor onderhoud, reparatie en APK van personenauto’s, bedrijfswagens, campers en oldtimers.

Tomberstraat 9
6124 AK Papenhoven
T: 046-486 15 72
M: 06-57 33 23 72
E: info@acswessels.nl
W: www.acswessels.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here