De Big Band Beeg is op stoom en bereidt zich momenteel voor op 3 optredens. Allereerst zal de BBB op zondag 27 mei a.s. opnieuw optreden in Herkenbosch. Na het mooie optreden in Kasteel Daelenbroeck vorig jaar, is het gezelschap van 14.30 uur tot 16.30 uur te beluisteren in Brasserie de Boshut (het bezoekerscentrum van Nationaal Park de Meinweg).

Uiteraard is het vizier ook gericht op de 22e editie van Corendon International Big Band Competion in Hoofddorp, waar op zaterdag 2 juni a.s. Dit is een van de grootste en meest prestigieuze big band wedstrijden in Europa met o.a. deelnemers uit Nederland, Duitsland, Slovenië, Finland en Letland. In de internationale jury zitten o.a. Bart van Lier en Frits Landesbergen uit Nederland, Hansjörg Fink uit Duitsland en Kurt Weiss en Dave Berkman uit de Verenigde Staten. De muzikanten zullen onder leiding van Richard Didden hun beste beentje daar voor gaan zetten.

Het voorlopig laatste optreden is op zondag 1 juli bij Wijnbar Wienkontor aan het water van de historische binnenhaven aan het Bassin in Maastricht. Bij goed weer wordt buiten op het terras gespeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here