Bloemenhuis Valkenburg gaat na 48 jaar definitief sluiten. Dit gebeurt op 31 december 2018!

Na 48 jaar gaan Wil, Mia en Ingrid stoppen met hun bloemenwinkel op Rondstaai in Grevenbicht. Na vele jaren met plezier in een bloemrijke omgeving komt er nu bijna een einde aan.

In 1970 begon Mia de bloemenwinkel vanuit een hobby van Wil, die al verschillende planten zelf teelde. Mia ging haar benodigde diploma’s halen waarna  ze jaren met veel plezier haar werk heeft kunnen uitoefenen.

In 1989 behaalde dochter Ingrid haar benodigde diploma, en kwam zij mee in de zaak. Toen Wil 65 jaar werd, werd de winkel overgenomen door haar, maar Wil en Mia bleven (en doen dus nog steeds) met veel liefde meewerken.

Vele Beegtenaren en mensen in de verdere omgeving hebben wij mogen verblijden met een bloemetje van Bloemenhuis Valkenburg. We hebben het bloemwerk mogen verzorgen met mooie herinneringen voor bruidsparen, maar ook voor droevige gebeurtenissen zoals begrafenissen, is er veel bloemwerk de deur uit gegaan.

Echter door de hogere leeftijd van Wil en Mia (Mia wordt  dit jaar 80 ), zijn wij genoodzaakt om de bloemenwinkel per 31-12-2018 te gaan sluiten.

We willen iedereen alvast bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen in de 48 jaren die achter ons liggen.

In de laatste dagen van 2018 gaan wij er nog een “feestelijke” afsluiting van maken.

Heb je nog bloemenbonnen? Lever ze nog tijdig in.

Bedankt, we gaan er nog 2 mooie bloemige maanden van maken!

Wil, Mia en Ingrid

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here