Nadat op woensdagavond Juicy Lucy de feesttent aan de Steenweg in Grevenbicht helemaal plat heeft gespeeld (volledig uitverkocht!), is op Hemelvaartsdag iedereen van harte welkom op diezelfde locatie (feesttent aan de Steenweg in Grevenbicht).

De jubilerende Vastelaovesvereiniging de Zawpense nodigt namelijk iedereen uit om die dag vanaf 11:00 tot zeker 18:00 uur te komen genieten van een heerlijke dag met live muziek, drank en…eten natuurlijk! De entree is geheel GRATIS.

Wil je deelnemen aan een zeer goed verzorgde BRUNCH? Koop dan snel je kaarten bij Slijterij en Partyservice van Didden aan de Houtstraat in Grevenbicht. Kaarten kosten € 6,00 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen tot en met 12 jaar.

Een keur van artiesten verzorgt gedurende de gehele dag de muzikale omlijsting: WeeWeeBand TeepekLight, Sorry voor de Krekels, de LEX Nelissen Vinyl Express, Vanhoudt, de Himmlische Heinies en Seniorenorkest de Kingbaek Beeg, voorwaar: voor elk wat wils.

Het festijn wordt afgesloten met de Zawpense Disco & Karaoke Show! 
Dus kom meeblèren met “sjteut mich op dae vieze shoarma” van de WW-bend” (Teepek), zing Hollandse hits met “Sorry väör de Krekels”, of steel zelf de show als karaokeartiest.

Het wordt een megafeestje!!!! Komt dat zien op Hemelvaartsdag 30 mei in de feesttent aan de Steenweg in Grevenbicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here