Op zaterdag 10 november gaan we cupcakes bakken. De opbrengst hiervan gaat naar het Dierenbeschermingscentrum Limburg.

Mensen kunnen een doosje cupcakes (6 stuks voor € 10,00) bestellen via info@bakeandmore.nl en als deze wordt afgehaald in onze winkel te Grevenbicht, mag men met 1, 2 of maar liefst zelfs 6 Dutch Garrison Troopers op de foto. Jong en oud mag op de foto mits men een doosje cupcakes heeft besteld.

Kostuumvereniging

Dutch Garrison is de Nederlandse kostuumvereniging die zich richt op de kostuums van de ‘bad guys’ uit de films van Star Wars en doen veel aan charity met de slogan “Bad Guys doing good”. We zorgen voor professionele fotografen. Een unieke gelegenheid dus waarbij unieke foto’s gemaakt worden en men steunt ook nog het goede doel: Het Dierenbeschermingscentrum Limburg!

De volledige € 10,00 per verkochte doos zal ten goede komen aan het Dierenbeschermingscentrum. Ons streven is om € 1.000,00 te kunnen doneren.

We zouden het enorm op prijs stellen en waarderen als u via uw site c.q. social media kanalen onze actie ondersteunt door er aandacht aan te schenken zodat we zoveel mogelijk geld kunnen inzamelen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan beantwoorden wij deze graag voor u!

Met vriendelijke groeten,

Angela Fulford
Eigenaar / Owner

Bake and More
Houtstraat 75
Grevenbicht
www.bakeandmore.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here