Na lang wikken en wegen hebben de Sjnapsnaze, die op 20 januari van dit jaar de elfde Mansluujzitting Beeg organiseerden, besloten dat dit ook meteen de laatste was. Althans, wat hen betreft. Als anderen het stokje willen overnemen, zijn de Sjnapsnaze graag bereid om te helpen bij de eerste voorbereidingen. Bijvoorbeeld door hen het draaiboek ter beschikking te stellen en vragen te beantwoorden.

‘Stoppen op een moment dat we nog met een goed gevoel kunnen terugkijken op 11 jaar Mansluujzitting Beeg’, wordt als allesomvattende reden genoemd. En daarmee zeggen ze niets teveel, want wat waren er veel mooie momenten de afgelopen 11 jaar. Die herinnering moet intact blijven. De meest legendarische editie was de allereerste zitting, in 2009 in de zaal van café Aurora. Daar wordt nu nog over gesproken.

Maar ook in de tien volgende jaren, toen de zitting inmiddels verhuisd was naar de zaal van café De Mert, waren er veel hoogtepunten. Daar zorgden onder anderen Big Benny, Kartoesj, Trio Ongeplök, Erwin, de Geliënde, Marleen Rutten, Tonca, de Spikes, Ton en Henk, de Waerknöppele, de top van de Limburgse en Brabantse buutreedners en vele andere bekende artiesten voor.

Dank aan alle sponsoren
Zonder de steun van de trouwe sponsoren had de Mansluujzitting Beeg niet georganiseerd kunnen worden. Daarom willen de Sjnapsnaze langs deze weg nogmaals een welgemeend dankwoord uitspreken aan alle sponsoren:

Tevens een dankwoord aan de bezoekers en sympathisanten, aan Hilda en Geert voor de fijne samenwerking en last but not least aan presentator van het eerste uur Sjohn Smeets.

Het was mooi en het was een eer om het te mogen organiseren,  maar nu is de tijd aangebroken dat we als Sjnapsnaze zeggen ‘het is mooi geweest.’

Stiekem hopen we dat er toch nog een twaalfde, dertiende of twintigste editie komt. Geїnteresseerden voor hulp in de opstartfase kunnen zich tot uiterlijk 30 april melden bij de Sjnapsnaze via het e-mail adres van deze website: beegpuntnl@gmail.com

Pascal de Vries, Roger de Vries, Stan Ypeij, Peter Didden, Jos Smeets, Brian Hermans, Helmi van Nuil

e

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here