Consortium Grensmaas heeft besloten een einde te maken aan de ommetjes in het werkgebied die in samenspraak met de bewoners zijn uitgezet.

De toegangspoortjes in Nattenhoven, Obbicht en Grevenbicht worden afgesloten. Een wandeling naar het gebied Elba, via de brug bij het veer in Grevenbicht, is het enige ommetje dat gehandhaafd blijft. Wandelaars die voortaan op de werkweg worden aangetroffen door de bewakingsdienst zijn in overtreding en worden zonder pardon weggestuurd.

Klik HIER voor het volledige artikel

2 REACTIES

  1. Waarom krijg ik hier toch het idee dat van tevoren al bekend was dat dit ging gebeuren?

    Hier moet je toch kwaad over worden!!!!!
    Waarom met veel bombarie de wandelwegen aankondigen (Was niet bekend dat de provincie dit niet ging gedogen of goedkeuren?) en dan het recreatiegebied, ook als de vrachtwagens niet rijden, afsluiten? Elke goede jurist had dit van tevoren goed kunnen checken.

    Zo jammer dat de bewoners zo worden geconfronteerd met een consortium wat, al lijkt het maar zo, doet wat ze zelf wil. En dat het lijkt alsof hier niets meer aan te doen is. Gemiste kans en de bewoners in de kou laten staan (voor gesloten hekken).

  2. Duidelijk. Het gaat niet om werkgebieden maar om natuur/ landbouwgebieden die afgesloten zijn door de werkweg ook in de uren als er niet gewerkt wordt. Met een overheid als toezichthouder en verguningverlener die zich laat paaien door onder het mom van cadeautjes voor de burgers giften aanneemt in de vorm van publieke voorzieningen hebben we niet veel te verwachten. Over integeriteit gesproken. Een ambtenaar wordt al voor een flesje wijn tot de orde geroepen. Overigens tijdens werkuren is het terecht dat de werkweg afgesloten wordt.

    Jo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here