Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

november 2018

Wijnproefavond

3 november @ 19:00 - 21:30
Oos Hoes, Schoolstraat 2
Grevenbicht, 6127 BG Nederland
+ Google Maps

Slijterij & Partyservice Van Didden organiseert voor het derde opeenvolgende jaar een wijnproefavond. Gedurende deze avond zal een ruim assortiment wijnen gepresenteerd worden. Uiteraard wordt ook gezorgd voor kleine hapjes. Tijdens de wijnproefavond zal Tuttavia Olijfoliën tevens diverse olijfoliën presenteren. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Slijterij Van Didden. Let op! er zijn maar beperkt aantal kaarten beschikbaar. Dus wacht niet te lang!

Meer weten »

feestweekend Zawpense i.v.m. 4 x 11 jarig jubileum

10 november @ 08:00 - 11 november @ 23:00

In verband met het 4 x 11-jarig jubileum organiseert Vastelaovesvereiniging De Zawpense een feestweekend. Dit vindt plaats op 10 en 11 november 2018. Meer informatie volgt t.z.t.

Meer weten »

Beegse Mès

24 november @ 19:15 - 20:30
St, Catharinakerk, Aan de Greune Paol
Grevenbicht,
+ Google Maps

De Beegse Mès wordt dit jaar gevierd op zaterdagavond 24 november en wordt gecelebreerd door pastoor F. Houwman. Aanvang 19.15 uur. De viering staat in het  teken van Christus Koning, waarmee het kerkelijk jaar wordt afgesloten. Bovendien vieren we op 25 november het jaarfeest van de heilige Catharina, de patroonheilige van onze parochiekerk. Redenen genoeg om als parochiaan deel te willen nemen aan de jaarlijks hoogtepunt van Beegter gemeenschapszin. Klik HIER voor het volledige bericht.

Meer weten »
december 2018

Cecilia at the movies: spectaculair filmconcert

1 december @ 18:30 - 22:00
Oos Hoes, Schoolstraat 2
Grevenbicht, 6127 BG Nederland
+ Google Maps
€7,50

Voor de gelegenheid zal Oos Hoes worden omgetoverd tot een heuse bioscoop. Op een groot doek kun je kijken naar de mooiste filmscènes, terwijl de bijpassende muziek live gespeeld wordt door het harmonieorkest. Spanning, actie, avontuur, humor, drama, romantiek…elk genre komt voorbij. Laat je betoveren door de magische wereld van Harry Potter, waan je op een piratenschip met Pirates of the Caribbean, zwijmel weg bij de charmes van Leonardo DiCaprio en swing uit je stoel met de buitenaardse klanken van…

Meer weten »

Concert KH Aurora: ‘Breefkaart oet Beeg’.

8 december @ 19:00 - 21:00
Willibrorduskerk Obbicht Obbicht, Limburg 6125 Nederland + Google Maps

Op 8 december voert de Koninklijke Harmonie Aurora uit Grevenbicht een themaconcert uit waarbij Beeg en Papenhoven centraal staan. Met de muziekwerken leidt Aurora de bezoekers die avond langs dierbare plekken in het dorp. Het concert draagt als titel Breefkaart oet Beeg. Het is een muzikale groet vanuit het Maasdorp die geschreven wordt met muziek. Bezoekers van het concert worden onder meer meegevoerd langs de Maas en beleven de Pinksterprocessie

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen