De redactie van beegpuntnl is ter ore gekomen dat de door veel spelers zo gewenste fusie tussen V.V. Armada en R.K.V.V. Obbicht niet doorgaat. Althans, niet met ingang van volgend seizoen. Dit heeft het bestuur van V.V. Obbicht recent laten weten aan het bestuur van v.v. Armada.

Voor de werkgroepen die al enkele maanden bezig zijn om een fusie c.q. intensievere samenwerking tussen beide clubs voor te bereiden, voor de spelers en voor het bestuur van v.v. Armada, is dit besluit een enorme domper.

Nadere details over het in de koelkast zetten van de fusie zijn nog niet bekend.

Zoals bekend werken de jeugdafdelingen wel al een aantal jaren samen. De ene seizoenshelft onder de naam van Armada-Obbicht en de andere helft onder de naam Obbicht-Armada.

 

1 REACTIE

 1. Het bestuur van vv Obbicht vindt het jammer dat dit bericht eenzijdig en negatief is gesteld.
  Want de feiten liggen niet zo, gelukkig niet!

  Het is wel zo dat een commissie aan de slag is geweest om de samenwerking van seniorenteams te inventariseren en zij hebben advies en belangrijke lijnen uitgewerkt in een voorstel op 07-03-2018.
  Maar er zijn nog geen werkgroepen geformeerd en bezig geweest met de verdere invulling en details van de voorbereidingen.
  Het bestuur van vv Obbicht is van mening dat zorgvuldigheid en gedegen voorbereiding bij het realiseren van een samenwerking belangrijker is dan de snelheid waarop deze samenwerking wordt gerealiseerd.
  In dit perspectief vinden wij dat we samen nog niet voldoende voorbereidingen hebben en krijgen ingevuld om een volledige samenwerking met ingang van komend seizoen 2018/2019 te doen slagen.
  Natuurlijk bestaat grote druk, bij beide verenigingen in uiteenlopende opzichten, maar de belangen van nu mogen niet ten koste gaan van zorgvuldigheid en voorbereiding die de lange termijn dienen voor alle leden én vrijwilligers.
  Om deze reden heeft het bestuur van vv Obbicht het standpunt ingenomen en voorgelegd bij het bestuur van vv Armada:
  Sámen de voorbereidingen in een integrale organisatie uitvoeren om een volledige samenwerking met ingang van het daarop volgend seizoen 2019/2020 te doen slagen.

  In het belang van beide verenigingen en de toekomstige samenwerking/fusie ter behoud van amateurvoetbal in onze woonkernen, gaan we graag met vv Armada het pad op om dit te realiseren.

  Voor ons volledig bericht zie http://www.rkvvobbicht.nl.

  Bestuur vv Obbicht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here