Op zondag 9 september a.s. organiseert Schutterij Eendracht Papenhoven-Grevenbicht het jaarlijks gezamenlijk koningsvogelschieten met Broederschap van het het Heilig Kruis. Vanaf 15.00 uur zullen aan de schutterslocatie “de Brammert” aan de Lokerweg 14 te Papenhoven de schutters van beide verenigingen strijden om de felbegeerde titel van Koning van hun respectievelijke schutterij.

Er zal geschoten worden op een tweetal vogels. De ervaring leert dat pas na tientallen schoten de vogels loskomen van de plaat. De verwachting is dat ook dit jaar pas na een spannende strijd bekend zal zijn welke schutters namens de beide schutterijen het komende schuttersjaar als Koning voorop mogen gaan.

Schutterij Eendracht heet eenieder van harte welkom. Kom gerust eens kijken hoe ook dit jaar de beide schutterijen zich van hun beste kant zullen laten zien. Op genoemde locatie is voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsen. Eventuele slechte weersomstandigheden hoeven geen beletsel te vormen. Het schieten kan ook van onder de aanwezige overkapping worden gadegeslagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here