Historisch moment: allerlaatste derby met aftrap door Obbicht-middenvelder / Zawpenseprins Rik I

Zondag 10 februari zal de geschiedenis ingaan als de dag dat de allerlaatste derby Obbicht 3 – Armada 3 afgewerkt werd. Voor dit historisch moment zal Obbicht-middenvelder én Zawpenseprins Rik I de wedstrijd aftrappen!


Obbicht en Armada werken momenteel nauwgezet fusieplannen uit voor komend seizoen, om in de toekomst samen op een nieuwe accommodatie in het middengebied, tussen Grevenbicht en Obbicht, te gaan voetballen. Zondag staat de allerlaatste derby op het programma, als de weergoden gunstig gezind zijn.


Bij het derde elftal van Obbicht voetbalt middenvelder Rik van Didden, die in het Grevenbichtse beter bekend staat als Prins Rik I, de huidige heerser van ’t Zawpenseriek. Prins Rik I zal op deze vroege ochtend in het Obbichtse gesteund worden door een gezelschap van Vastelaovesvereiniging De Zawpense.

Een Grevenbichtse prins die in ’t Obbichtse Reuberiek voetbalt? Dat had jaren geleden niemand voor mogelijk gehouden. De strijdbijl is begraven, de dorpen zijn klaar voor de fusie. Óf…, volgt er zondag nog één keer een ouderwetse clash? Om 9:30uur is de aftrap. We gaan het zien! 3 x Alaaf!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here