Na altijd gefascineerd te zijn, bewogen worden door en mee te hebben gedaan in muziek, heeft Jordy vorig jaar besloten om toelating te doen voor docent Muziek aan het Conservatorium van Maastricht, en met succes!

Zijn affiniteit in de muziek ligt bij zang, gitaar, basgitaar en piano. Zelf heeft Jordy les gehad van Rick Debie en heeft momenteel les van Sielke Smeets.
Voorkeuren voor muzikale genres heeft Jordy niet, maar om hem een CD cadeau te geven van gabber muziek is wat veel van het goede! Graag luistert Jordy naar progressieve muziek, rock, metal en (psychedelische) stoner. Maar ook genres als jazz, soul, funk, pop, country, klassiek en R&B gaan er als warme broodjes in.

Naast muzikant is Jordy Social Worker en afgestudeerd aan Zuyd Hogeschool in Sittard in juli 2014. Tussen 2014 en nu is hij werkzaam geweest als bioscoopmanager bij Foroxity Filmarena. Wil je dus eens praten over films? Dan kunnen we dit tussen de nootjes door doen! Ook als je ergens mee zit of gewoon iets kwijt wilt, dan kun je altijd bij hem terecht.

Graag komt hij pianoles geven bij Hometown Studio en zal naar zijn beste kunnen de vraag van behoefte beantwoorden. Muzikaal en sociaal gezien is Jordy voor alles in!
De lessen vinden plaats op vrijdagmiddag. De aanpak van de pianolessen is populair en wordt aangepast op de wensen van de leerling. Doorgaans werken wij met een combinatie van noten leren lezen en spelen uit een populaire pianomethode en het leren spelen van aansprekende popsongs met behulp van akkoorden. Bij leerlingen die er ook bij zingen, wordt er tevens aandacht besteed aan het combineren van zang en piano.

Kijk voor meer informatie of aanmelden op www.hometownstudio.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here