Graag helpen wij u met het verzorgen van uw kerstdiner. Dit hoeft u alleen maar zelf thuis af te werken. Hiervoor ontvangt u per gerecht een bereidingswijze, zodat u met gemak een heerlijk diner op tafel kunt zetten.

U kunt uw gerechten afhalen op 24 december tussen 15:00 uur en 17:00 uur. Graag willen wij u vragen om uw keuze vóór zondag 15 december door te geven. U kunt betalen bij het afhalen.

Amuse

Glaasje met een mousse van bloemkool met een gelei van rode biet en een rilette van geconfijte eendenbout € 2,25

Voorgerechten

  • Flinterdun gesneden rosbief met rucola, truffelcrème, pijnboompitten en Parmezaanse kaas € 6,95
  • Quiche van gerookte zalm en prei (koud) met een frisse salade en dilledressing € 4,95

Soep

  • Runderbouillon met groenten € 3,95
  • Romige pompoensoep met geitenkaas € 3,95
  • Stokbrood met roomboter of kruidenboter € 3,75

Hoofdgerechten

  • Varkensrollade gevuld met zwarte pruimen en verse kruiden met saus van aceto balsamico € 13,95
  • Konijnenbout in het zuur op grootmoeders wijze € 13,95
  • Zalmfilet met een kruidenkorst en witte wijnsaus € 15,95 *
  • Maïshoenfilet à la caprese (met tomaat en mozzarella) en saus van zontomaatjes € 12,95

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgratin of aardappel-/pastinaakpuree en gemengde groenten.

*deze gerechten worden vers aangeleverd en dienen alleen nog gebakken te worden.

Desserts:

  • Broodpudding met appel, kaneel en limoen/gembercrème € 5,50
  • Kaasplankje met vier soorten kazen, notenbrood, druiven en appelstroop € 6,95

Omtrent de keuze van bijpassende wijnen adviseren wij jullie graag bij uw bestelling.

Bij vragen kunt u ons bereiken op 046-4859906.

Wij wensen u alvast smakelijke feestdagen!

Peter van Didden
Slijterij & Partyservice van Didden
Houtstraat 5
6127 EB Grevenbicht
Tel:046-485 99 06
Fax:046-485 42 01
info@slijterijpartyservicevandidden.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here