Ondanks het frisse weertje maakte op 14 april een groot aantal standhouders de weg naar Grevenbicht voor de jaarlijkse Voorjaarsmarkt van Harmonie St. Cecilia. Zij kwamen zeker niet voor niets, want ook vele bezoekers trokken weer naar de markt! Op het terras bij de buffettent kon het publiek genieten van de klanken van Jeugdensemble Cecilia en DJ Stevie, en natuurlijk van de dansdemonstraties van Flash Dance uit Obbicht.

Harmonie St. Cecilia bedankt iedereen die deze 29e editie van de Voorjaarsmarkt mogelijk heeft gemaakt: standhouders, buurtbewoners, gemeente,  medewerkers en last but not least de sponsoren Hansen Dranken, The Travel Club, Laudy Bouw, Collé en Promotion Design.

Virginie Lenoir van The Travel Club heeft bovendien op paaszaterdag de reischeque van € 450,-  uitgereikt aan de gelukkige prijswinnares, Mieke Hurxkens uit Susteren (N.B. voor deze loterij is vergunning verleend door het College van B en W van Sittard-Geleen conform besluit met kenmerk LV19-003 d.d. 01-04-2019).

Hebben jullie genoten van de Voorjaarsmarkt? Houd dan ook komend jaar de website in de gaten (www.voorjaarsmarkt.cecilia-online.nl ) voor meer nieuws. Jullie zijn van harte uitgenodigd op de 30e Voorjaarsmarkt in 2020; het jaar waarin St. Cecilia haar 120e jubileum zal vieren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here