Op zondag 13 mei aanstaande is het precies een jaar geleden dat de officiële opening van Massagepraktijk B plaatsvond aan de Peperstraat 13 in Grevenbicht.

De succesvolle toeloop en continue groei van het klantenbestand vanaf de eerste dag geeft het bestaansrecht van Massagepraktijk B duidelijk weer.

Meer dan 75% van de klanten komt minimaal 1x per maand naar Massagepraktijk B voor een massage naar keuze. De meeste klanten kiezen voor een Combimassage, waarvan de populairste de combinatie ontspanning met hotstone massage is.

Ook de fibromyssages, sedert februari in het programma, zijn een groot succes. Fibromyssage is een massage die speciaal ontwikkeld is voor mensen met fibromyalgie. Nieuwe elektrische massagetafel met verwarming.

Sinds kort beschikt Massage praktijk B over een nieuwe elektrische massagetafel. De massagetafel beschikt over 4 onafhankelijke motoren EN een elektrische verwarming. Dit alles om de klanten nog meer te laten genieten van de massage.

Eigenaresse Brigitte Bouts is gediplomeerd massage therapeute en gecertificeerd voor Ontspanningsmassage, Sportmassage, Fibromyssage, Hot Stone, Samudra en Stoelmassage.

Bij Massagepraktijk B krijg je na elke 5 massages een massage gratis of een kadoobon voor een gratis massage.

Een afspraak maken kan eenvoudig telefonisch of via email.

De vaste openingstijden zijn; van maandag t/m donderdag 19.00 – 22.00 uur, vrijdag en zaterdag van 10.00 -18.00 uur. Andere tijden zijn mogelijk in overleg.

Zie facebook voor de prijslijst 2018 of kom vrijblijvend een kijkje nemen op genoemde openingstijden om praktijkruimte en de nieuwe elektrische massagetafel te bewonderen.

Brigitte Bouts
Tel: 06-25022835
E-mail: bouts.brigitte@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/massagepraktijkB/#

Instagram: www.instagram.com/massagepraktijkb/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here