De Herfst staat voor de deur, de dagen worden korter en het wordt kouder. Hoe heerlijk is het om de kou te breken en te genieten van een heerlijke massage. Doordat de massagetafel beschikt over een elektrische verwarming geniet je nog meer.

Lekker voor jezelf of voor een ander zorgen! Kies een massage die bij je past of geef een ander een massage cadeau met een cadeaubon van Massagepraktijk B. Je hebt de keuze uit een heerlijke Ontspanningsmassage, Sportmassage, Fibromyssage, Hot Stone, Samudra massage of een combinatie naar keuze.

Tijdens de Herfstvakantie, in de periode van 15 tot en met 19 oktober, is Massagepraktijk B vijf dagen lang geopend van 10.00 tot 21.00 uur. In deze marathon week neemt B na de massage extra tijd voor jou en kun je onder het genot van een heerlijke kop koffie met een stukje zelfgebakken linzen vlaai nagenieten van de massage.

Een afspraak maken kan eenvoudig telefonisch, via email of facebook.

Bij Massagepraktijk B krijg je na elke 5 massages een massage gratis of een cadeaubon voor een gratis massage. Zie facebook voor de prijslijst 2018

Brigitte Bouts
Tel: 06-25022835
E-mail: bouts.brigitte@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/massagepraktijkB/#
Instagram: www.instagram.com/massagepraktijkb/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here