Nadat we ons al geruime tijd afvragen of Jumbo Born echt goedkoper is dan onze Appie in Beeg hebben we vandaag een prijsvergelijk gedaan. Mede ook naar aanleiding van alle tumult van vorige week (de diverse prijslijnen die Jumbo hanteert). We hebben een boodschappenlijstje met alledaagse boodschappen samengesteld en daarna de kassabonnen naast elkaar gelegd.

Het verschil is duidelijk; Appie Beeg is € 2,67 goedkoper dan Jumbo Born. Eerlijkheidshalve dienen we er wel bij te vermelden dat dit prijsverschil mede ontstaat door de cherry tomaatjes en de krat Amstel bier die bij ons in de bonus zijn. Maar waarom zouden we in een lijst van 31 dagelijkse boodschappen geen aanbiedingen meenemen? Zijn er klanten die bij ons extra géén aanbiedingen kopen?

Uit een onderzoek van de Consumentenbond in november 2017 is naar voren gekomen dat AH landelijk de beste en meeste aanbiedingen heeft. Dus als u bij ons uw dagelijkse boodschappen doet kunt u ervan uit gaan dat hier altijd goede en goedkope aanbiedingen bij zitten. Jumbo landelijk besluit dat ze (bijna) geen aanbiedingen hebben. Door deze 2 feiten kunnen we concluderen dat Appie Beeg niet duurder is dan Jumbo Born en dat de uitingen bij de ingang van de Jumbo in Born niet juist zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here