Namens de buurten en het processie comité willen wij iedereen vriendelijk vragen om de route autovrij te houden:

Aan de Greune Paol, Achter de Kruiskapel, Heilig Kruisstraat, Peperstraat, Pannesheuvel, Steenweg, Staai, Merker Eyckstr, Boulevard, Nieuwstraat, Aan de Greune Paol. 

Mensen die  vroeg weg moeten vragen wij vriendelijk om de auto op zondagavond even s.v.p. buiten de route te parkeren.

Ook dit jaar doen wij deze oproep en vragen u om vanaf zaterdag voor Pinksteren de “ geelwit vlag ” uit te steken, ook al woont u niet langs de route. Pinksteren is Beeg “ het ” feest van het jaar.

Deze vlaggen zijn eventueel te koop bij familie Janssen voor € 12,50 per stuk. Tel: 046 – 4857807.

Extra aandacht:

De  straat Aan de Greune Paol is vanaf Pinkstermaandag morgen 06.00 uur t/m 12.00 uur een algemeen parkeerverbod aan beide zijde. Vanaf Café Aurora tot Kapsalon kapsones.

Wel mogen er auto`s parkeren in de parkeervakken voor de appartementen. Voor de Kerk vallen parkeervakken onder de parkeerverboden. Houd er rekening mee dat hier een wegsleepregeling van kracht is.

Ook is de Nieuwstraat afgesloten voor alle verkeer vanaf boulevard  t/m Rozenlaan. De politie zal dit jaar extra erop controleren dit is afgesproken. (want dit is zodanig nodig in verband de veiligheid voor de kinderen en alle deelnemers) .

 Laten we ons inzetten om het zo veilig mogelijk te maken.

Tevens willen wij iedereen eraan herinneren dat tijdens de Pinkster processie  diverse keren door de Schutterij  Broederschap het Heilig Kruis kamerschoten worden  gelost. ( Heilig Kruisstraat, / Hl. Kruisstr, Beegter oude markt, Staai en bij de slotceremonie achter de kerk.)

Daarom deze oproep de huisdieren van tevoren binnen te houden en kleine kinderen in de gaten te houden.

Met de vriendelijke groeten,

Namens de buurt comités en het Processie comité

Wensen wij iedereen mooie Pinksterdagen toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here