Podiumkerkje Grevenbicht heeft een gevarieerd programma voor het aanstaande seizoen samengesteld. Begonnen wordt met een expositie met werk van Alexander Vogels, die duurt van 17 t/m 24 augustus. Op 1 september treedt niemand minder dan Jack Vinders op. De zanger uit Kerkrade zong verleden jaar in een uitverkocht Podiumkerkje, reserveer uw ticket(s) op tijd.

Van 21 t/m 29 september exposeert de ooit in Grevenbicht en omstreken vermaarde schildersgroep ‘Palet en Tekenstift’. Op 5 oktober zingt het Maasland Kozakkenkoor, op 26 oktober is de bekende zanger/entertainer Ivo van der Bijl aan de beurt. Zondag 17 november presenteren sopraan Fenna Ograjensek en pianist Robert Weirauch geïnspireerd door het Rembrandt-jaar een “klassiek-concert-plus”.

Op 30 november brengt Math Muijres uit Grevenbicht samen met Irene Vervuurt een ode aan “The Great American Songbook”. Het vijftal Something Blue met liefst drie zangeressen uit Grevenbicht verzorgt een apart kerstconcert op 14 december.

Voor de aanvangstijden en toegangsprijzen van het gehele programma zie www.podiumkerkje.nl Reserveren voor een of meer evenementen is al mogelijk. Bezoek ook daarvoor de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here