De laatste vier jaar ben ik als burgerlid actief in onze Gemeente Sittard-Geleen.  Waarbij ik het erg belangrijk vind dat we ons met ons allen thuis blijven voelen in je eigen omgeving, je eigen dorp of stad, streek en provincie. Vandaar dat ik me inzet voor zorg en leefbaarheid in de breedste zin van het woord. Om je thuis te voelen, moet je je tevens veilig kunnen voelen en je blijven herkennen in de maatschappij waarin je leeft. Het Limburgse culturele leven dient dan ook behouden te worden, de overheid dient hierin een ondersteunende rol te hebben.

Ook onze toekomstige generaties moeten zich thuis kunnen blijven voelen in ons mooie Limburg. Hiervoor dienen we te zorgen dat onze jeugd gezond kan opgroeien, maar ook dat we duurzaam met ons klimaat om dienen te gaan. Recentelijk heb ik in Sittard-Geleen het initiatief genomen om ervoor te zorgen dat onze kinderen rookvrij kunnen opgroeien.

Om voor nu, maar ook de toekomst, ons thuisgevoel te behouden blijf ik me inzetten zowel lokaal en hopelijk ook provinciaal. Uw stem is hierbij dan zeer welkom op 20 maart aanstaande bij de Provinciale Staten verkiezingen. 

Roel Salden
Grevenbicht

Lijst 1 plek 42

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here