Afgelopen maandag 10 december was het zover: we hebben voor het eerst gerepeteerd in het muzieklokaal van de Basisschool de Kingbeek aan het Catharina Plantsoen in Grevenbicht. We hebben gelijk 7 muziekstukken doorgespeeld.

De aanwezige muzikanten (zie foto) hadden er direct zin in. Het is een regionaal gezelschap geworden van blazers uit Beeg, Echt, Buchten en Sittard en dat is precies wat we willen!

Het orkest staat onder leiding van Jo Savelkoul (o.a.dirigent van het Senioren Orkest Beekdaelen). Na het spelen van muziek van allerlei aard was zijn conclusie: “Dit orkest kan wat”.

We hebben naast mooie plannen, v.w.b. optredens in de regio,  ook nog uitdagingen. Zo ontbreken er nog slagwerkers, en in de verschillende stemmen is er nog ruim plek voor allerlei soorten instrumenten.

We repeteren wekelijks op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur, met tussendoor even een koffiepauze. Als je graag goed in het gehoor liggende muziek maakt  in een ontspannen sfeer: meld je dan aan  via onderstaande mail.

Theo van der Knaap

theo.knaap@home.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here