Karakteristiek vrijstaand woonhuis met eigen oprit en ruime garage. Adres: Houtstraat 7, Grevenbicht.

Indeling:

Souterrain:
Vanuit de hal te bereiken ruime provisiekelder (20 m²) met opstelplaats van de cv-ketel (HR in eigendom, bouwjaar 2008).

Begane grond:
Statige hal met mooie trap richting de eerste etage, ruimte voor garderobe en toegang tot woonkamer, keuken, kelder, toilet (eigentijds afgewerkt met zwevend closet en fonteintje).
De woonkamer (3.75×7.60) voorziet in een sfeervolle houtkachel en massief houten planken vloer. De keuken is gesitueerd in de achteraanbouw en voorzien van een functionele aanbouwkeuken. Tevens is er via de keuken een zeer praktische opbergruimte en bijkeuken te bereiken.

Buiten:

De woning beschikt over een eigen oprit en afsluitbare poort richting de achtertuin. De achtertuin is geheel aangelegd met terras en biedt toegang tot de garage (5.95×4.25).

Eerste etage:
Centrale overloop met toegang tot 2 slaapkamers (respectievelijk 3.90×3.65 en 3.80×3.40) en modern uitgevoerde badkamer voorzien van douche, ligbad-whirlpool, 2e toilet en wastafel met 2 kranen.

Tweede etage:
Middels vaste trap te bereiken ruime zolderkamer (4.65×5.80) voorzien van dakkapel en bergruimte in de schuine delen van het dak.

Nadere bijzonderheden
– Geheel voorzien dubbele beglazing (zowel kunststof als ook houten kozijnen)
– Gehele dak is vernieuwd en geïsoleerd in 2012
– Karakteristieke 30’er jaren uitstraling
– Uitstekende algehele staat van onderhoud

Kijk voor meer informatie en foto’s op de website van Marcant Wonen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here