Beschrijving:
Goed onderhouden, vrijstaand, jaren-30 huis met nog diverse authentieke elementen waaronder: erkers, glas in lood (in dubbel glas), 3 fraaie marmeren schouwpartijen, authentieke tegelvloer in keuken en hal en een mooie olmen trappartij. Adres: Boulevard 10.

In de tuin zijn diverse tuinhuisjes (1 groot nu in gebruik voor de fietsen en 1 kleiner),vrij liggende garage, diverse terrassen en een mooie veranda gemaakt in de stijl van het huis. De veranda heeft een natuurstenen vloer (zelfde tegels komen terug in de tuin) en kan eventueel makkelijker dicht gemaakt worden als tuinkamer of eventueel bij de keuken betrokken worden.

Benedenverdieping:
ruime woonkamer met 2 marmeren schouwen, hierachter een aparte kamer (voorheengebruikt als speelkamer voor de kinderen), een separate keuken met diverseapparatuur( oa 5 pits gasfornuis met grote oven, vaatwasser en magnetron)Achter de keuken is een halletje (waarin nu wasmachine, droger en combi-ovenweggewerkt staan), een badkamer met bad en wandmeubel en een toilet (ook hierdeur naar tuin).In zowel de keuken als in de speelkamer zitten handigeinbouwkasten. Zowel vanuit de speelkamer als vanuit de woonkamer komt men ineen hoge hal (met authentieke tegelvloer) met olmen trappartij.

1e verdieping:
3 ruime slaapkamers (2 met tevens een inbouwkast) en de 2e badkamer(met douche,wandmeubel en 2e toilet). 

Met een vaste trap bereikt men de zolder met een ruime hal met grote kastenwand tot aan het plafond en één grote slaapkamer. Deze grote slaapkamer heeft 2 aparte toegangsdeuren, 2 diepe inbouwkasten aan weerszijden en 2 dakkappellen aan weerszijden, waardoor deze kamer eenvoudig door het plaatsen van een tussenwand te verdelen is in 2 aparte, ook nog ruime, slaapkamers.
Met wederom een vaste trap is de vliering bereikbaar (doet nu dienst als opslagruimte, maar kan daarnaast ook nog eventueel als speelruimte voor kinderen benut worden)

Verdere bijzonderheden:
– ruime kelder(staan nu 2 grotevrieskasten en 1 grote ijskast en diverse stelkasten voor voorraad). 
– overal dubbelglas(waaronderaantal raampartijen met glas in lood) huis is volledig geísoleerd, achterkantbovenverdieping en de dakkapellen zijn voorzien van rolluiken
– overal dubbelglas(waaronderaantal raampartijen met glas in lood) huis is volledig geïsoleerd, achterkantbovenverdieping en de dakkapellen zijn voorzien van rolluiken
– in woonkamer openslaandetuindeuren naar tuin

Bij serieuze interesse, bel gerust voor een bezichtiging (en wordt, net als ik destijds, verliefd op een dit mooie huis): 06-40248337 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here