Met kraaien van 4 november bij Café ‘t Stoakhoes in Berg lijkt het einde in zicht voor het Joop Zoetemelk-syndroom van Joost Ubachs.  Onze eeuwige tweede won de wedstrijd met zijn haan Rossi-46 met maar liefst 121 (!) slagen en liep daarmee royaal op zijn concurrenten uit!

En terwijl zijn baasje elders verbleef (of misschien wel juist vanwege dat feit) liet Brand’s, haan van Ruud Wenmakers, het afweten. Hij viel niet in de prijzen.

In de categorie ‘Meeste slagen! ‘ genoot Joost dan ook zichtbaar van zijn geweldige overwinning. Gefeliciteerd Joost.

De tussenstand in de strijd om deze felbegeerde beker in deze categorie is dan ook als volgt:

  1. Joost Ubachs met Rossi-46: 286 slagen
  2. Thei Smeets met Red Bull Max: 243 slagen
  3. Jo Blommaert met Pitje en Ruud Wenmakers met Brand’s: 219 slagen.

In de categorie ‘Ken je haan!’ eiste Bart Gubbels met zijn haantje Earl het maximum aantal punten op. Bart gokte erop dat Earl 5 keer zou kraaien en dat aantal gokte hij exact. Een uitslag die dus goed was voor de overwinning.  Proficiat Bart(je)!

In deze categorie blijft het spannend: Jos Salden gaat met zijn haan Juulke aan kop met 18 punten, op de voet gevolgd door Earl van Bart Gubbels met 17 punten!

Dat het een zeer geslaagde en gezellige zondag werd waarbij onze huis-dj voor de muzikale omlijsting zorgde, was op de eerste plaats te danken aan de gastvrijheid van, en uitstekende verzorging door het kasteleinskoppel van Café ‘t Stoakhoes: Vivian en Frans.

Namens bestuur en leden van Haan in de Pot dan ook een welgemeend bedankt!

De volgende kraaiwedstrijd vindt weer in het ‘home-honk’ van de vereniging plaats: café Potbelly en wel op 18 november a.s.

De wedstrijden daarna zijn op 2 december (de Bar in Buchten), 16 december, 13 januari en, als klap op de vuurpijl, de grote finale op zondag 27 januari 2019. Noteer deze data dus alvast in je agenda.

Wij hopen je op één van deze zondagen zeker één keer te mogen begroeten.

Je bent in elk geval van harte welkom! Als gebruikelijk om klinkt om 10.00 uur het startsein.

De hanenkraaiwedstrijden worden mede mogelijk gemaakt dankzij steunende leden en sponsors.

Mensen bedankt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here