Op zaterdag 15 juni doet het harmonieorkest van Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven mee aan het Maasgouwtoernooi in Roosteren (om 17.20 uur in de Albertzaal). Dat betekent dat de komende dagen de laatste muzikale puntjes op de “i” worden gezet. Daarom organiseert St. Cecilia op vrijdag 14 juni om 20.30 uur een generale repetitie/concert in Gemeenschapshuis Oos Hoes, in samenwerking met het Reuvers Mannenkoor.

In 2017 mocht de harmonie al eens op bezoek bij het Reuvers Mannenkoor, voor een geslaagd gezamenlijk concert ter voorbereiding op het Wereldmuziekconcours. Op 14 juni komen de 40 heren uit Reuver graag langs in Grevenbicht voor een tegenbezoekje. Onlangs zongen ze samen met Suzan Seegers de sterren van de hemel tijdens een groot lenteconcert boordevol filmmuziek. Die muziek laten ze op 14 juni graag nog eens horen. Het koor, onder leiding van Hennie Ramaekers, zingt onder andere de werken Moon River (van Henry Manchini), Hallelujah (van Leonard Cohen) en Speaking Softly Love uit de blockbuster “The Godfather”.

Het harmonieorkest, onder leiding van dirigent Jos Simons, speelt onder andere het epische Gilgamesh (van Bert Appermont), Candide Suite (van Leonard Bernstein) en de pasodoble “Amigos del Caballo” (van Fernando Bonete). Het belooft dus een mooie avond vol spannende koor- en harmoniemuziek te worden! Na afloop is er natuurlijk tijd voor een gezellig drankje. Toegang is gratis.

1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here