6.9 C
Grevenbicht
woensdag, 24 april 2024

Frans Pollux (l1 en Neet oet Lottum) en wereldberoemde tenor Martin Hurkens ite zien en te horen n Grevenbicht!

Op 13 april aanstaande organiseert café Aurora samen met SoFi-e verbindt een benefietconcert ten behoeve van de actie Alpe d’Huzes waarvoor alle opbrengsten ten goede komen aan kankerbestrijding (KWF). En wat een programma hebben we kunnen samenstellen!

Vele bekende artiesten hebben hun belangeloze medewerking toegezegd. De opening zal verzorgd worden door Martin Hurkens en Jenske Wijshoff. Martin Hurkens is wereldberoemd geworden nadat hij als tenor Holland’s got talent won. Vanaf die periode reist hij de wereld over en zingt hij voor een miljoenenpubliek. Dit optreden is extra bijzonder, want hij zal samen zingen met onze eigen Grevenbichtse operazangeres Jenske Wijshoff! 

We zijn ook bijzonder trots op de toezegging van Frans Pollux en Emil Szarkowicz. Los van elkaar al ijzersterke namen en topartiesten. En samen maken ze elkaar alleen maar beter. Dan is er deze avond nog een bijzonderheid te noemen. De heren van Demi-Sec, bekend van carnavalskrakers als oh oh temara en ene insjudde, treden nog 1 keer samen op! Ze zijn in 2021 gestopt met optreden, maar speciaal voor deze gelegenheid komen ze nog een keer samen. Dat mag gerust uniek genoemd worden.

Verder is er ook een mini-reunie van de Juicy Lucy Three. Ger Hoofwijk en Sanny en Myron Stauder staan ook weer samen op het podium om de echte Lucy klassiekers nog een keer samen te zingen. DJ fiasco is er voor de muzikale omlijsting en natuurlijk de afterparty. Skinnie, de songer/songwriter uit Sittard neemt ons mee in zijn mooiste gedachten en lekker meezingen gaan we die avond met And’re Hazes, Karel Verspaget en Echt Faut! De heren van Blues vaccination, Millennium en bassist Eric Fox zullen zorgen voor de live muziek in verchillende genres. Stil blijven staan is geen optie deze avond. Dat wordt dansen, meezingen, luisteren en genieten!

Kaarten kosten maar 15 euro en zijn te koop via www.cafe-aurora.nl

Dat is heel veel.artiest voor je geld en je steunt ook nog een goed doel! Alle reden om die avond vrij te maken en naar café Aurora te komen!

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws