15.8 C
Grevenbicht
dinsdag, 25 juni 2024

1e optreden Seniorenorkest De Kingbeek in Beeg een succes!

Het Seniorenorkest De Kingbeek, opgericht december vorig jaar, met leden uit de hele regio, heeft voor het eerst opgetreden in Beeg bij het 4 x11 dorpsfeest van VV de Zawpense op Hemelvaartsdag 30 mei. Wij mochten rond twaalf uur het spits afbijten bij de heerlijke brunch van soep en beenham.

Op het programma stonden o.a. “Happy”, “The James Bond Theme”, enkele marsen en een arrangement van “Disney Film Favorites”. Dit laatste stuk was niet zo eenvoudig maar de uitvoering was foutloos en het klonk!

De vooruitgang van het orkest na 5 maanden repeteren heeft onze verwachtingen overtroffen en wellicht ook die van het publiek. Het grote publiek applaudiseerde zeer enthousiast, en wij mochten mooie complimenten ontvangen van ervaren muzikanten.  

Het Seniorenorkest De Kingbeek wil graag nog groeien in ledenaantal,  om in een grotere bezetting onze aansprekende muziek te kunnen uitvoeren.

Wij vragen iedereen die zich thuis voelt in de doelgroep 50+ en ervaring heeft met blaasmuziek om eens langs te komen bij de repetitie en te ervaren of je net zoveel plezier gaat krijgen aan het repeteren als wij dat hebben. Alle stemmen zijn welkom, maar in het bijzonder zoeken wij bespelers van klarinet, fluit, hoorn, slagwerk en piano.

Wij repeteren o.l.v. dirigent Jo Savelkoul op de maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het muzieklokaal van basisschool De Kingbeek aan het St. Catharinaplantsoen 2 in Grevenbicht.

Neem gerust contact met ons op of kom eens langs op de repetitieavond.

Theo van der Knaap
e-mail: Theo.knaap@home .nl of telefoon: 06 – 23415808

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws