Laefbaar Obbeeg en Beeg is tevreden over de opkomst tijdens de manifestatie gistermiddag: zo’n 600 voorstanders gingen gezamenlijk op de foto en zetten hun naam op een groot zeil. Dit wordt straks aan de gemeente aangeboden. De organisatie wil daarmee laten zien dat de plannen voor de realisatie van een unilocatie voor onderwijs en sport een groot draagvlak hebben.

ZIE OOK
03.12.2019: Manifestatie in het middengebied

1 REACTIE

  1. Het vasthouden aan een unilocatie middengebied lijkt onnodig de besluitvorming en de vorming van een nieuw college Sittard-Geleen te vertragen. Een nieuwe school linksachter AH aan de Frankenstraat precies midden in het driedorpenpunt Grevenbicht, Papenhoven en Obbicht is een prima locatie voor een centrale school als het concept van een unilocatie met sport wordt los gelaten.
    De open ruimte natuur en landschap tussen de dorpen respecterend. Voor sport zijn er op de bestaande locaties zelfs betere mogelijkheden met een eigen honk en voetbalgrasveld. Veel inwoners zijn de verdeeldheid in de dorpen en het niet doen van politieke concessies / komen tot besluitvorming die recht doen aan alle inwoners goed zat,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here