Hallo alle jongens en meisjes, (groot-)ouders/verzorgers,

Op woensdag, 23 november om 13.30 uur (tot 15.00 / 15.30 uur)  gaan we in het zaaltje van onze parochiekerk in Obbicht en in het parochiekantoor in Born weer ADVENTSKRANSEN maken. Wie hieraan deel wil nemen, dient zich wel vóór woensdag 23 november aan te melden.

Hebben jullie nog materiaal in huis om de kransen te versieren (pakjes, balletjes, lint, sterretjes, enz.), dan vragen we jullie  om dit mee te nemen. Zo kunnen we de kosten een beetje ‘drukken’ en maak je je eigen, persoonlijke krans.

(Groot-)ouders/verzorgers die willen helpen zijn, zoals altijd, van harte welkom!

Op zaterdag 26 november (in Born om 19.15 uur)  en op zondag 27 november (in Obbicht om 11.00 uur) is er weer een gezinsviering in het teken van de eerste adventszondag en tijdens de H. Mis  worden de ADVENTSKRANSEN gezegend.

Wil jij tijdens deze viering iets lezen?  Heb je vragen / opmerkingen? Laat dit zo vlug mogelijk weten (vóór 24 – 11 – 2022 )

Je krijgt de tekst die je mag lezen thuisgestuurd. Aanmelden bij Rini van de Geer-Joosten via e-mail:

hatmjoosten@hotmail.com  OF   tel. 06 13 06 46 08


De Adventstijd duurt ongeveer vier weken. In de kerk zie je de adventskrans.
Dat is een krans van groene takken met daarop vier kaarsen. Vier zondagen lang wordt er telkens een kaars extra aangestoken. Wanneer alle vier de kaarsen branden, weet je dat het bijna Kerstmis is!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here