Adverteren

Met een vermelding op beeg.nl zorgen ondernemers/adverteerders ervoor dat ze onder de aandacht zijn bij een groot publiek. Heb je zelf ook een bedrijf en wil je gebruik maken van dit online medium dat dagelijks enkele honderden sessies registreert? Onderstaand vind je de verschillende mogelijkheden.

Tarieven pakket 1:

Het publiceren van een losse advertentie (een actie, een nieuwsbericht en/of andere reclame-uiting): € 10,- per geplaatst bericht. Dit bericht wordt opgevoerd als ‘Laatste nieuws’ en wordt tevens gekoppeld aan de rubriek ‘Ondernemersnieuws’. Beide rubrieken zijn prominent zichtbaar op de startpagina. Het bericht wordt ook nog gedeeld via de Facebookpagina van beeg.nl (bijna 3.300 volgers).

Tarieven pakket 2:

Vermelding van NAW-gegevens van de ondernemer/adverteerder in de ondernemersindex van beeg.nl Tevens de mogelijkheid om 6 keer per jaar een bericht aan te leveren. Dit wordt gepubliceerd als ‘Laatste nieuws’ bericht en tevens gekoppeld aan de rubriek ‘Ondernemersnieuws’. Daarnaast wordt het logo van de ondernemer/adverteerder opgenomen in de logo-carrousel aan de rechterkant. Op het logo is een link naar de website van de ondernemer/adverteerder aangebracht. Kosten: € 50,- per jaar.

Tarieven pakket 3:

Vermelding van NAW-gegevens van de ondernemer/adverteerder in de ondernemersindex. Verder de mogelijkheid om 12 berichten per jaar aan te leveren. Deze worden gepubliceerd als ‘Laatste nieuws’ bericht en worden tevens gekoppeld aan de rubriek ‘Ondernemersnieuws’. Tevens worden deze berichten gedeeld via de Facebookpagina van beeg.nl Daarnaast wordt het logo van de ondernemer/adverteerder opgenomen in de logo-carrousel aan de rechterkant. Op het logo is een link naar de website van de ondernemer/adverteerder aangebracht. De kosten voor dit pakket bedragen € 96,- per jaar.