15.8 C
Grevenbicht
dinsdag, 25 juni 2024

Afscheidsconcert instructeur Maurice Thijssen

De drumband van de Koninklijke Harmonie Aurora neemt afscheid van haar instructeur. Maurice Thijssen zal op 24 november het stokje officieel overgeven aan Chris Luijten. Dat gebeurt tijdens een Drumbandconcert dat om 20.45 uur begint in zaal Aurora in Grevenbicht.

Maurice Thijssen heeft drumband Aurora geleid van 2006 tot en met het concoursoptreden op 26 november 2017. Onder zijn leiderschap hebben de slagwerkers aan drie LBT concoursen deelgenomen en diverse muzikale projecten uitgevoerd.

Tijdens het concert zullen werken uitgevoerd worden uit de periode dat Maurice de drumband geleid heeft. Hij zal het concert afsluiten met Passio Laurentio, het meesterwerk dat de drummers tijdens het bondsconcours in 2017 met groot succes hebben uitgevoerd en hetgeen geleid heeft tot een promotie met lof der jury!

Na overdracht van het dirigeerstokje, zal de nieuwe instructeur Chris Luijten het concert voortzetten met muziekwerken uit het repertoire van 2018. Ook de drummers van onze jeugddrumband zullen aan het concert deelnemen.

Het concert is gratis te bezoeken en na afloop is er nog een afterparty, iets wat de drummers, Maurice en Chris niet onaangenaam in de oren klinkt.

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws