Koninklijke Harmonie Aurora had in het weekend van 12 en 13 november een druk programma, met op zaterdagavond een spannende Spokentocht en op zondag een gezellige open dag. De ijzige kou en het vooruitzicht op akelige griezels stonden maar liefst 140 deelnemers niet in de weg om de griezelige tocht toch te trotseren. Er werd geschrokken, gegild en zelf een klein traantje weggepinkt, maar iedereen heeft het gelukkig overleefd. Na afloop werd er ook veel gelachen en teruggeblikt met een heerlijke warme chocomel.

Blijkbaar leverde dit echter geen slapeloze nacht op, want op zondagochtend stonden vele jeugdige en minder jeugdige Aurorianen weer klaar bij de open dag, met als thema “Aurora Wants You!”. Heel wat potentiële nieuwe muzikantjes werden door het opleidingsorkest meegenomen in de wereld van de blaas- en slagwerkmuziek, waarbij ook aan de inwendige mens gedacht was! Echte Aurora-burgers werden uitgedeeld, en daarnaast werden door Sjoerd en Jordy, van Jordy Keukens, popcorn en suikerspinnen verzorgd! Al met al een gezellige ochtend in café-zaal Aurora bij de Koninklijke harmonie!

Ondanks deze drukke dagen hebben vier jonge Aurorianen zich nóg eens van hun beste kant laten zien tijdens de HAFA examens. Op klarinet slaagde Brechje Bokken voor haar HAFA A examen, Rowena van Oosterhout voor HAFA B, en Femke van Nuil ook voor HAFA B. Femke wist dit zelfs met lof te behalen! Op trompet was er ook succes voor Vic Hermans. Hij sloot zijn HAFA A examen ook met succes af. Prachtige resultaten voor de toekomst van Koninklijke Harmonie Aurora, gefeliciteerd!

We kijken als vereniging terug op leuke en succesvolle twee weken. Het toont maar weer dat blaasmuziek in ons eigen dorp leeft en dat een vereniging als Aurora door de hele gemeenschap gedragen wordt. Hier zetten we ons natuurlijk ook met hart en ziel voor in! We hopen jullie in de toekomst nog vaker te mogen ontmoeten bij een van onze activiteiten, want er komt nog veel meer moois aan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here