Kon. Harm. Aurora trekt in de decembermaand een digitale advent kalender open. Achter elk luikje is een verrassing te vinden. De voorbereidingen zijn in volle gang, van de jongste blokfluiters tot aan ons brass-ensemble. Houd ons Facebookkanaal in de gaten, want rond 6 december worden de eerste beelden wereldkundig gemaakt.

Op zondag 13 december, halverwege onze spectaculaire digitale marathon zal er een Kerstlichtjeswandeling plaatsvinden, in samenwerking met Cafe Aurora en haar kersverse nieuwe uitbaters!

Lopen door het prachtige Grensmaasgebied en onderweg genieten van Glühwein of warme chocolademelk met een versnapering. Na afloop staat er een lekkere warme kop soep-to-go voor u klaar! Voor de goeie puzzelaars onder ons zijn er mooie prijzen te winnen!

De inschrijvingen hiervoor zijn inmiddels gestart en meedoen kan door een mail te sturen naar kerstlichtjeswandeling2020@gmail.com met jullie naam, adres, aantal deelnemers en de gekozen route (5 of 8 km)!

Let op: Het is enkel mogelijk om de tocht te lopen in groepjes van maximaal 4 personen (kinderen tot 12 jaar niet meegerekend), tenzij iedereen tot hetzelfde huishouden behoort.

Na de inschrijving ontvangt u een startnummer/tijdstip. Er wordt gestart tussen 13:00 en 16:00 uur op zondag 13 december. De wandeling kost €5,00 per persoon. Inschrijven is verplicht en kan tot en met vrijdag 11 december!

Houd de komende dagen en weken zeker de Facebookpagina van KH Aurora in de gaten, om niets te missen over de updates rondom onze digitale uitingen in voorbereiding op de Feestdagen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here