14.1 C
Grevenbicht
vrijdag, 24 mei 2024

Babbeltrucs

Beste leden,

Tegenwoordig lopen we bijna allemaal rond met een smartphone en ook de smartwatch wordt veel gebruikt. Afrekenen wordt steeds moeilijker met contant geld en in de supermarkt werken we steeds meer met zelfscan. Bijna iedereen loopt rond met een betaalkaart. Voor menig oudere geeft dat de nodige problemen. Maar ook overheid instanties, ziektekostenverzekeringen etc. zijn steeds slechter bereikbaar. Tegenwoordig gaat alles digitaal en de telefoon is in de ban gedaan. Je moet inloggen met DigiD of QR-Code.

Ook de banken zijn zelf haast onbereikbaar voor hulp.

Maar het ergste is dat handige jongens hierop inspelen en de mensen oplichten. Valse email, berichtjes, babbeltrucs, telefoontjes en zelfs bezoek aan huis om zo geld los te peuteren.

Wij hebben de heren Willems en Miller van de Vrijwillige Politie bereid gevonden om hierover te vertellen en vooral waarop we moeten letten en zelf kunnen doen. Voor ons wordt dit een interessante avond.

Wij hopen op een goede opkomst.

Datum: Donderdagavond 22 juni 2023

Plaats: Café Aurora

Aanvang: 19.30 uur – zaal open 19.00 uur.

Duur: 2 x 45 minuten

Deelname: € 2,50 voor leden en niet-leden € 5,–.

Aanmelden kan per bankoverschrijving op nr. NL90RABO0117211974 met naam en adres vermelding tot uiterlijk donderdag 15 juni of in Café Aurora op vrijdag 16 juni tussen 17.30 en 18.30 uur.

In de pauze wordt er koffie/thee geserveerd met uiteraard vlaai.

Het Bestuur

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws