14.4 C
Grevenbicht
maandag, 17 juni 2024

Podiumkerkje: “Beeg zungk en lach” op 25 maart is uitverkocht 

Programma: 

19.30 – 20.00 Indy singer-songwriter 

20.10–20.40 Thom Geelen & Band 

20.50 – 21.20 Corten & Co 

21.30 – 22.00 Jenske Wijshoff 

22.30 – 23.00 KME Cécile o.l.v. Jo Savelkoul 

Singer-songwriter Indy 

Indy stond in de jaarlijst van de Limbo top 100 jaarlijst van L1 op plaats 31 met haar song Cruel. Dat is een eigen compositie, de rest van haar repertoire is geen eigen werk. Indy Graat (zo luidt haar volledige naam) zingt en speelt graag op de ukelele. Zij is een aanstormend talent.  

Thom Geelen & Band 

De formatie Thom Geelen & Band bestaat uit vier leden, allemaal uit Grevenbicht. Naast Thom “himself” bestaat de groep uit Maud Meekels, Joyce Kuepers en Rik Dullens. Met elektrische gitaren en percussie, géén drumstel. Hun repertoire deze avond bestaat uit popklassiekers. 

Corten & Co 

Paul Corten en Jami Fulmer wonen met hun gezin in de H. Kruisstraat. Het echtpaar treedt vooral bij feesten op. Jami zong in 2019 met Something Blue in het kerkje en gaat dat in de kerstweek van dit jaar opnieuw doen. Corten & Co zal het publiek op deze Beegter avond verrassen met bekende songs. 

Jenske Wijshoff  

Door het volgen van de opleiding tot zangeres aan Conservatorium Maastricht is de stem van Jenske nog meer ontwikkeld. De jonge zangeres treedt meer en meer op. Zij doet het voortreffelijk en scoort hoog met haar klassiek repertoire. Jenske wordt bij een lied begeleid door zus Veerle op dwarsfluit.   

KME Cécile o.l.v. Jo Savelkoul 

KME Cécile o.l.v. Jo Savelkoul brengt het programma “100 jaor Chel Savelkoul: Van Doew tot Noe”. Een hommage aan onze gevierde en geliefde troubadour. KME Cécile bestaat deze avond uit Nicole Veenstra-Savelkoul, Cecile van Didden-Kirkels, Sanne Goossens, Vera Pernot, Merel van Daal, Lou Kirkels en uiteraard Jo Savelkoul. 

FOTOBIJSCHRIFT:  

Singer-songwriter Indy opent deze bijzondere avond. 

Vorig artikel
Volgend artikel

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws