Het driedaagse evenement BeegPink, voorheen bekend als Pinksteren in Beeg, is, net als vele andere evenementen, afgelast door de getroffen sancties tegen de verspreiding van het Corona-virus. Dit heeft de organisatie enkele dagen geleden moeten besluiten, daar de maatregelen van het RIVM tot 1 juni van kracht zullen zijn.

Een van de grootste pijlers waar het evenement mee staat of valt, zijn de traditionele festiviteiten in het kerkdorp, zoals de imposante Pinksterprocessie. Helaas zijn deze gemeenschapsactiviteiten ook afgelast.

Hoewel de voorbereidingen voor de feestmarathon in het centrum van Grevenbicht al in een vergevorderd stadium waren, betekent dit niet dat alles voor niets is geweest. De organisatie zet stevig door en gebruikt de blauwdrukken alvast voor 2021! 

Voor de duidelijkheid, Pinksteren valt in 2021 van 22 t/m 24 mei!

Alle vrijwilligers die zich achter de schermen hebben ingezet, of die hun agenda al vrijgehouden hadden om ons tijdens BeegPink 2020 te helpen, willen we op deze plek hartelijk danken voor hun toewijding. Hopelijk mogen we in 2021 weer een beroep doen op jullie kennen en kunnen! Voor nu: Blijf gezond en denk aan elkaar

Organisatie BeegPink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here