Graag helpen wij u met het verzorgen van uw kerstdiner. Dit hoeft u alleen maar zelf thuis af te werken. Hiervoor ontvangt u per gerecht een bereidingswijze, zodat u met gemak een heerlijk diner op tafel kunt zetten.

U kunt uw gerechten afhalen op vrijdag 24 december tussen 15:00 uur en 17:00 uur. Graag willen wij u vragen om uw keuze uiterlijk zaterdag 18 december door te geven. U kunt betalen bij het afhalen.

Voorgerechten

-Gerookte zalmbonbon met citroen/bieslook ricotta, gemengde salade en kapperappeltjes €6.95

-Dun gesneden eendenborstfilet met rode bietensalade, pijnboompitten, rucola en aceto balsamico dressing €7.25

Soepen

-Gebonden soep van geroosterde flespompoen met Shiitake paddenstoelen en geitenkaas €4.50

-Krachtige runderbouillon met Madeira en verse groenten €4.50

Stokbrood met boter/kruidenboter €3.75

Hoofdgerechten

Alle vleeshoofdgerechten worden geserveerd met gemengde verse groenten en puree van aardappel en knolselderij

-Varkenshaasmedaillons met spek en salie geserveerd met saus van rode wijn €14.95

-Wildstoofpot met rode wijn peertjes €15.25

-Verse pasta met zalm en scampi’s, saus van noillyprat en venkel geserveerd met rucola/kruidensalade en Parmezaanse kaas €14.95

Los te bestellen: Zacht gegaarde konijnenbouten met saus €7.50 per stuk

Desserts

-Tartelette met een crème van vanille en kokos, compote van ananas en mango geserveerd met pure chocolademousse €6.25

-Kaasplankje met verschillende buitenlandse kazen, druiven, appelstroop en notenbrood €6.25

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here