14.1 C
Grevenbicht
vrijdag, 24 mei 2024

Briljanten huwelijk oud beegtenaren Twan en Lieske Smeets – Mohnen

Ze zijn nog maar amper verkast van het dorp Beeg naar de stad Zitterd of ze verkeren al in feeststemming: Twan Smeets (92) met zijn eega Lieske Smeets – Mohnen(90)! Het kwieke en sympathieke echtpaar vierde enkele dagen vóór Kerstmis hun 65 jarige oftewel briljanten bruiloft in besloten familiekring.

Begin december verruilden de feestelingen hun knusse woonhuis aan de Beegtermarkt in Grevenbicht met een van alle comfort voorziene aanleunwoning in het nieuwe woongebied Hoogveld in Sittard. Daar kregen Twan en Lieske onder meer bezoek van burgemeester Sjraar Cox van de gemeente Sittard – Geleen.

De burgervader bood niet alleen zijn felicitaties aan namens het gemeentebestuur, maar bracht ook de gelukwensen van Hare Majesteit Koningin Beatrix en Gouverneur Frissen over, onder aanbieding van een feestelijke ruiker en een prachtig kunstwerk in glas van kunstenares Corry Ammerlaan.

Tijdens de gezellige nazit was uiteraard de jarenlange inzet van de briljanten bruidegom als lid en als secretaris / penningmeester bij de senioren biljartclub Levensvreugd onderwerp van gesprek. Briljanten bruid Lieske herinnert zich nog als de dag van gisteren haar intensief lidmaatschap van Dameskoor St. Catharina.

Hun beider bemoeienissen met het processiekapelletje werden eveneens breed uitgemeten. Ook aan hun regeerperiode als senioren prinsenpaar van de Zawpense in Beeg denken Twan en Lieske nog vaak met heel veel genoegen terug!

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws