Altijd al eens onder de zware schuttersbuks willen staan? Dan is het Burgerschieten van Schutterij Eendracht een uitgelezen kans om de echte schutterssfeer te proeven!

Schutterij Eendracht heeft besloten het jaarlijks Burgerschieten in een iets andere vorm te gieten. Leuker en vooral gemakkelijker.

Met ingang van dit jaar zal het jaarlijkse burgerschieten niet op รฉรฉn dag plaatsvinden, maar hebben geรฏnteresseerden de mogelijkheid om op meerdere dagen een poging te wagen een aantal punten af te schieten. Er zijn dit jaar maar liefst 3 zaterdagavonden gepland waarop burgers kunnen komen schieten. Tijdens deze zaterdagavonden kan geschoten worden met 3-tallen. Bij ieder 3-tal mag maximaal รฉรฉn actieve schutter meedoen. Deelnemers mogen zich ook met meerdere 3-tallen inschrijven en op meerdere dagen schieten. Per 3-tal kan voor EUR 5,00 een schietkaart worden aangeschaft welke recht geeft op 3 maal 3 schoten. Een volle schietkaart (dat wil zeggen 9 raak geschoten punten) geeft recht op deelname aan het kavelen. Ieder eerste schot (van iedere schutter) wordt gezien als een proefschot en telt niet als een eventuele misser. Overlegging van een geldig legitimatiebewijs is vereist. Aanmelden kan ter plekke dus vooraf opgeven is niet nodig.

De zaterdagen waarop burgers kunnen komen schieten zijn: 28 mei as., 23 juli as. en 3 september as., steeds vanaf 19.00 uur. Het kavelen zal plaatsvinden op zaterdag 1 oktober as. vanaf 13.00 uur voorafgaand aan het door Schutterij Eendracht georganiseerde Hossa op den Brammert. Naast eeuwige roem zijn er mooie prijzen te winnen.

Het burgerschieten zal plaatsvinden bij onze schutterslocatie โ€œDe Brammertโ€, aan de Lookerweg 14 te Papenhoven. Op de schietavonden zijn onze bar en keuken uiteraard geopend. Wij nodigen eenieder van harte uit om op deze wijze de unieke schutterssfeer te komen proeven. Toeschouwers zijn uiteraard ook welkom.

Schutterij Eendracht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here