Op 27 Augustus 2021 heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden van de clubkampioenschappen 2021 van BC Levensvreugd met aansluitend een gezellige middag samen met de partners van de spelers die hieraan hebben meegedaan. Er werd gespeeld volgens het systeem van een halve competitie, zodat elke speler tegen iedere deelnemer moest spelen. Na heel veel spannende wedstrijden, waarbij t/m de laatste week nog niet zeker was hoe de volgorde uiteindelijk zou worden, kwam uiteindelijk toch een eindstand op het bord.

Kampioen 2021 werd: Fons Bosch met de maximale score van 96 punten uit 8 wedstrijden.

Op de tweede en derde plaats eindigden Appie Janssen met 86 punten en Sjaak Pörteners met 85 punten.

De voorzitter van Seniorenvereniging Levensvreugd dhr. Theo v.d. Knaap, geassisteerd door bestuurslid Mat Verhaeg reikten de prijzen en trofeeën uit aan de betreffende spelers. Ook werd er een bloemetje en flesje wijn door hen uitgereikt namens OV Levensvreugd.

Na een bedankje door de voorzitter van BC Levensvreugd aan de gasten en het verzoek om, samen met de leiding van de Biljartclub, bij de gemeente te bepleiten dat de voortgang en zekerheid van een eigen clublokaal niet in het gedrang zal komen. Dit met het oog op de vermoedelijke verhuizing van de sportaccommodatie van de tennisclub “Bicht”, waar wij gebruik van maken, naar het middengebied.

Na het formele gedeelte werd onder het genot van een lekker hapje van Dave Culinair met een wijntje en biertje gezellig gefeest, waarbij na afloop vooral de aanwezige dames hun beste beentje hebben voorgezet en gezorgd dat alles weer schoon werd opgeleverd aan de tennisclub. Hierbij ook een woord van dank aan Tennisclub “Bicht” en daarbij in het bijzonder Wim Urlings die dit mogelijk heeft gemaakt.

Tot slot wil ik, namens het bestuur BC Levensvreugd, iedereen bedanken die heeft meegeholpen om het afgelopen jaar, waarin Corona de hoofdrol vertolkte, toch succesvol te laten verlopen. Ook een welkom aan verschillende nieuwe leden die ervoor zorgen dat de club voorlopig weer kan doorgaan, zowel in competitie verband als ook voor eigen vertier. Er is nog volop ruimte voor nieuwe leden die een partijtje willen biljarten en zijn daarom welkom op een van onze oefen middagen op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur, in het gebouw van Tennisclub “Bicht” aan de Steenweg in Grevenbicht.

Met vriendelijke groet,

Namens het Bestuur BC Levensvreugd, Appie Janssen, voorzitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here