Schoolgebouw dicht

vandaag is het de dag van tegenstellingen voor Basisschool  de Kingbeek: de school bestaat officieel 5 jaar als Bs. de Kingbeek én het gebouw van locatie Obbicht heeft vandaag officieel zijn deuren gesloten ten behoeve van onderwijs.

Weemoed, trots en vreugde gaan hand in hand. Herinneringen, aan momenten gedurende een lange geschiedenis van het fijne schoolgebouw én aan de geweldige ontwikkelingen van de afgelopen 5 jaar, wisselen elkaar af. Generaties en families hebben onderwijs genoten in dit fijne gebouw, dat iedereen vertrouwd en veilig moest omringen. Vele rijke, lieve, verdrietige, grappige en mooie herinneringen zijn in aanloop naar 1 augustus 2020 gedeeld, ingepakt en meegenomen.

Het gebouw was uitgeleend om onderwijs, ontwikkeling in leven en leren, samen met vele kinderen in te richten e steeds opnieuw passend bij het moment in de tijd. Het gebouw zal nog lang onderdeel van het verhaal over onderwijs blijven.

Ontwikkeling in leven en leren is het verhaal dat verteld en gedeeld zal blijven. Een verhaal dat geleefd blijft. In Obbicht en Grevenbicht, met volle aandacht door iedereen. Voor nu nog even in het gebouw van locatie Grevenbicht.

Een hoopvol verhaal dat verder gaat en mensen, verenigingen en dorpen verbindt en een succesvolle toekomst betekent voor de vele kinderen die op hun eigen nieuwsgierige wijze ontwikkelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here