14.4 C
Grevenbicht
maandag, 17 juni 2024

Diamanten Bruidspaar Goossens – Hoofwijk

Op 21 april 1950 werd in het voormalige gemeentehuis van Grevenbicht door wijlen Ger Greijn het huwelijk voltrokken van Vic Goossens en Lies Hoofwijk, hij uit Stein, zij van Grevenbicht. Nu, precies 6 decennia later viert het vitale en levenslustige echtpaar samen met hun vier kinderen, zeven kleinkinderen en een achterkleinkind op grootse wijze hun diamanten huwelijksfeest.

Begonnen wordt met een eucharistieviering uit dankbaarheid op woensdag 21 april om 18.30 uur in de St. Catharinakerk te Grevenbicht. Drie dagen later, op zaterdag 24 april wordt het heuglijke familiefeest voortgezet in zaal Aurora aan de Raadhuisstraat waar van 18.30 uur – 20.00 uur de gelegenheid bestaat het sympathieke paar de hand te drukken.

Mens-erger-je-niet
Vic Goossens (83) geniet al 35 jaar van een welverdiend pensioen na een zeer arbeidzaam leven. Ook Lies Goossens – Hoofwijk (eveneens 83) moest in haar jeugdjaren ‘flink aan de bak’. Na een medische ingreep in 2009 is Vic gelukkig weer hersteld en kan hij met z’n eega weer volop tuinieren of andere dingen ondernemen zoals het verrichten van mantelzorg in hun directe omgeving. Belangrijkste vrijetijdsbesteding van de twee feestelingen is echter vrijwel dagelijks mens-erger-je-niet spelen of puzzelen. Zondag is hoogtijdag, want dan verschijnen alle nazaten op het appel om een stevig potje te kaarten. De pot wordt op z’n tijd omgekiept om er met z’n allen van te gaan eten….

Smakelijk en Proficiat!

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws