18.2 C
Grevenbicht
dinsdag, 25 juni 2024

Discodip design: De kleurrijkste ontwerpen!

Op zoek naar een creatieve ontwerper? YEAH, dat zijn wij! Discodip design is een bedrijf met buitengewoon veel mogelijkheden. We specialiseren ons van grafisch ontwerp tot kids-fotografie, niks is te gek. Dankzij ons creatieve brein vinden wij overal een passende oplossing voor.

De kracht van grafisch ontwerp

Discodip design zorgt ervoor dat uw boodschap aan de specifieke doelgroep wordt overgebracht door middel van unieke ontwerpen die volledig aansluiten op uw wensen.

Denk hierbij aan al uw drukwerk, maar ook aan digitale media-uitingen. Enkele voorbeelden: Logo, huisstijl, visitekaartje, poster, folder, website, afsprakenkaartje, illustratie, flyer, magazines, promotiemateriaal, infografphic, etc.

Iedere ondernemer is uniek

Daarom is persoonlijk contact erg belangrijk voor Discodip design. We luisteren naar uw wensen, sparren en denken met u mee en komen vervolgens met een plan van aanpak.

Dit maakt dat ieder project persoonlijk wordt afgestemd. Bent u geïnteresseerd in onze diensten, neem dan contact op!

Nieuwsgierig?

Ondertussen al nieuwsgierig naar het kleurrijke en sprankelende werk van Discodip design? Neem dan eens een kijkje op onze website en volg ons voor het laatste nieuws op Facebook.

www.discodipdesign.com

https://www.facebook.com/discodipdesign/

 

gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws