De drumband van de Koninklijke Harmonie Aurora Grevenbicht-Papenhoven presenteert dit weekend haar kerstconcert. Met een tweetal uitvoeringen is het voor iedereen mogelijk om โ€˜Stressmis met Auroraโ€™ bij te wonen.

Dit kerstconcert is uniek in haar soort. Zo worden traditionele kerstliederen gespeeld door de slagwerkgroep, maar ook moderne popnummers, Kerstige concertwerken en mooie samenwerkingen! Naast de muzikale invulling, heeft humor ook altijd de boventoon in de uitvoeringen van de drumband van Aurora.

Dit kerstconcert zullen we namelijk, aan de hand van sketches en theater, de streken volgen van drie eigenzinnige vrienden: Mattie, Enrico en Frans! Elk van de drie kornuiten heeft zijn eigen manier om de laatste voorbereidingen voor Kerst te organiseren. Hoe dit uitpakt, zien jullie tijdens de uitvoeringen!

De twee uitvoeringen vinden plaats op zaterdag 9 december (20:00 uur) en zondag 10 december (15:30) in een compleet versierde en omgetoverde zaal van cafรฉ Aurora. Waan je alvast in de Kerstsferen met deze uitvoering! Tickets zijn nog te koop via https://eventix.shop/g8s6brfx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here