14.4 C
Grevenbicht
maandag, 17 juni 2024

EHBO-vereniging huldigt jubilarissen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de EHBO-vereniging Grevenbicht-Papenhoven in zaal Aurora mocht voorzitter Frans Laumen vijf jubilarissen in het zonnetje zetten voor hun meerjarige inzet. Wendy Beucken-Savelkoul is de vereniging 15 jaar trouw, terwijl Marcel Beucken, Maria Lechner, Ton Schmeitz en Marian Tromp-Vos toe waren aan hun zilveren lidmaatschap. Voor alle jubilarissen waren er bloemen, vergezeld van de jaarspeld van de overkoepelende EHBO-Bond. Verder waren er attenties voor de instructeur en de beide Lotusslachtoffers voor hun inzet en durf.

Een terugblik op het voorbije 63e verenigingsjaar vermeldde onder meer dat er 10 Eerste Hulp herhalingslessen plaatsvonden en 2 reanimatielessen voor het AED-project. Voor wat betreft dit project zijn er dringend nieuwe vrijwilligers nodig ter ondersteuning en ook nieuwe leden voor de vereniging zelf zijn welkom. De EHBO-vereniging biedt zelfs opleidingen tegen gereduceerde vergoedingen aan. Mocht dit niet lukken, dan zullen organisatoren in de toekomst zelf voor gecertificeerde EHBO’ers moeten zorgen.

Bij het punt bestuursverkiezing werden Maria Lechner en Frans Laumen herkozen. Uit de financiële bescheiden bleek onder meer dat in het jaar 2018 bij maar liefst 26 activiteiten door diverse plaatselijke verenigingen en instellingen hulp verleend werd door in totaal 29 EHBO-ers. 

Foto: jubilarissen Ton Schmeitz en Maria Lechner (3 jubilarissen ontbreken).

E

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

Big Band Beeg

0

Daag & Nach

0

laatste nieuws