Een markant en mooi gezicht, maar ook een fijn mens in beeld gebracht.
Willy de Bruyn, kunstschilder in portretten en landschappen.
Willy is eine egte “Beegtenaer”.

Nadat hij me binnen had gelaten en ik had had gevraagd, mag ik je fotograferen? Was zijn antwoord, ja dat mag. Na eerst diverse verhalen aangehoord te hebben over vroeger, de oorlog, het vliegtuig die was neergehaald door de Duitsers,  maar ook leuke dingen zoals zijn schilderkunst en het schetsen van de mensen waar hij op woensdag naar toe ging voor de bezigheidstherapie, begon mijn camera te klikken.

En de verhalen gingen verder. Ik ben blij dat ik deze kunstschilder in beeld heb mogen brengen.
Ook al is zijn zicht een beetje troebel geworden, schetsen doet Willy nog volop en met veel plezier.
Bezig blijven zei hij, anders roest je vast.
Willy met zijn 94 jaar mag er wezen. Hopelijk krijgt de waarzegster gelijk en mag je 103 worden!

Jean Arntz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here