14.4 C
Grevenbicht
maandag, 17 juni 2024

Even niet meer de weg op

Beste inwoners van Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk,

In verband met het uitbreiden van het Covid-19 heeft ons oudijzer comité van schutterij Broederschap van het “Heilig Kruis” besloten de komende tijd niet meer de weg op te gaan.

U kunt uw oude metalen wel weer op de bekende plek (net als vorige keer) plaatsen op de aanhangwagen aan de Meester Speestraat, aan de achterzijde rechts in de hoek.

Zodra er weer wordt besloten de weg op te gaan, dan laten wij jullie dit zeker weten en zullen ook telefoonnummers weer erbij geplaatst worden.

Hopelijk hebben jullie, de bewoners van Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk begrip voor de situatie, daar zijn wij als schutterij iedereen dankbaar voor.

Mag ik iedereen wel vragen, indien ze oude metalen hebben, om deze niet aan de weg te leggen, maar om bovenstaande te doen, of te bewaren en wachten dat de boys weer groen licht krijgen om de ronde te maken.

Wij zullen jullie erg dankbaar hiervoor zijn, aangezien wij elke euro als vereniging kunnen gebruiken.
Want het zijn niet alleen de cafés, restaurants etc, die inkomsten missen, maar ook de verenigingen, zoals onze schutterij. Denk hierbij bv aan de kosten die elk jaar gemaakt worden voor uniformen en schietmaterialen.

Onze voorjaarsloterij is helaas ook niet door kunnen gaan ivm Corona en hier dan ook inkomstenverlies.
Het zal dus roeien worden met de riemen die we hebben, en hopelijk zal alles weer van ouds worden!

“Stay safe everyone”

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws