18.2 C
Grevenbicht
dinsdag, 25 juni 2024

Frank Honnef Winterkoning 2023

Voor de 8e keer heeft op zaterdag 04 maart 2023 het winterkoningsvogelschieten plaatsgevonden bij onze Schutterij Broederschap van het “Heilig Kruis” te Grevenbicht.

De winnaar van vorig jaar, Frank Honnef, heeft zijn titel goed verdedigd. Frank schoot met het 181e schot de vogel uit zijn nest. 1 schot meer dan vorig jaar. De vogel wist zich toch goed vast te houden op de onderste stokjes, maar moest zich na een welgemikt schot toch overgeven aan zijn winnaar.

Bij binnenkomst in het “Math Vonken Schuttershome” had Honnef wel de zilveren wisselkoningsplaat bij zich, maar was de wisseltrofee vergeten. Deze stond nog te pronken, thuis op de kast. Waarschijnlijk had hij toen al een voorgevoel, dat koningschap is toch weer voor mij.

Maar om het koningschap weer in handen te krijgen, moest hij wel beter schieten dan de andere aanwezige 20 leden die er ook op gebrand waren.

We mogen onze secretaris Frank Honnef dan ook weer feliciteren met deze mooie overwinning en bijschrijven in de “Walk of Fame”

Krijgen we dan in 2024 een Winterkeizer!

Aangezien 3 keer achter elkaar de vogel valt bij een en dezelfde schutter, zit deze kans er behoorlijk in.

Uiteraard gaat onze dank ook weer uit naar de goede verzorging van het natje en het droogje,

Brian en Laura!

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws