Op zondag 18 september zal de grote garageverkoop voor de inwoners van Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk georganiseerd worden. Wij zijn druk bezig om van deze editie, ook een succes te maken. Echter zonder deelnemers en bezoekers zijn we nergens! Doet u ook weer mee?

Wat is een garageverkoop precies?

Het idee van de garageverkoop is simpel: in uw eigen dorp zetten meerdere verkopers voor één dag hun garagedeuren open voor de verkoop van nieuwe en/of tweedehands spullen. Bezoekers kunnen op deze dag van 10.00 tot 16.00 bij deze deelnemers langs op zoek naar koopjes.

AANMELDEN

Per adres wordt er een kleine bijdrage van € 3,00 gevraagd voor deelname. Dit bedrag zal worden gebruikt voor advertenties, drukkosten en andere reclamedoeleinden. Wilt u meedoen en heeft u spullen die u graag vanuit uw eigen garage / oprit wilt verkopen? Lever dan uiterlijk 9 september 2022 onderstaand aanmeldstrookje samen met de € 3,00 in op Graetheide 28 in Born. Online aanmelden kan ook via garageverkoopbeeg@gmail.com. U krijgt dan een betaalverzoek toegestuurd 

Welke voorwaarden zijn er?

• U bent woonachtig in Grevenbicht , Papenhoven of Schipperkerk

• Het is ook mogelijk in te schrijven namens een vereniging of (sport)club. Vermeld dan a.u.b. de naam van de vereniging op het inschrijfformulier. 

• U hebt zich ingeschreven via het inschrijfformulier.

• U verkoopt op privé¬terrein (garage, carport, voortuin of oprit), dus niet op openbaar terrein (zoals de stoep).

• U verkoopt geen etenswaren voor consumptie ter plaatse. Doet u dit wel, dan zijn de risico’s voor u zelf! Zelfgemaakte producten zoals bijvoorbeeld jam en honing in potten mag u wel verkopen. 

• U verkoopt geen (alcoholische) dranken tijdens de garageverkoop.

• Deelname aan de garageverkoop is geheel op eigen risico.

• De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of schade aan uw eigendommen.

Vriendelijke groet,

Anouk Vonken,  Graetheide 28, 6121 RP Born 06-20572991

Voor overige vragen bel of mail naar garageverkoopbeeg@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here